Van der Zandt Keukens winnaar Dekton showroomkeuken – Arte Groep

Van der Zandt Keukens winnaar Dekton showroomkeuken

21 december 2015

Helmond – Op 30 november vond het eendaagse lifestyle-event genaamd KIM/STS Vakdag voor keuken- en badkamerspecialisten in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Arte en Cosentino hadden hier een gezamenlijke stand en Arte verzorgde ook nog een seminar in samenwerking met MVO Nederland. Maar er was meer! Tijdens de dag konden bezoekers meedoen aan een speciale winactie.

Dekton showroomkeuken

In het kader van het 20-jarig bestaan van Arte en het 25-jarig bestaan van Silestone werd tijdens de KIM/STS Vakdag een speciale winactie georganiseerd. Bezoekers van het evenement maakten kans op een prijs: een showroomkeuken met Dekton blad in de kleur Kelya met pitten van PITT cooking en Qcina Artego by Probewa-kasten. Dekton is een oersterk materiaal dat niet alleen mooi oogt, maar ook praktisch in gebruik is. Het blad is namelijk bestand tegen vlekken, krassen, schokken, slijtage, vorst, dooi en biedt een hoge drukweerstand. De kleur Kelya is een populaire donkere marmerlook met een lichte aderstructuur. Een pareltje om te zien!

Wie is de winnaar?

Het lifestyle event was buitengewoon druk bezocht. Veel keukenzaken deden mee aan deze speciale winactie. Toch kan er maar één de winnaar zijn. Middels willekeurige loting heeft Arte de winnaar getrokken en mogen wij Uw KeukenSpeciaalzaak Van der Zandt Keuken-Interieur B.V. uit Wageningen van harte feliciteren met deze mooie Dekton-showroomkeuken! Winnaar Arnaud van der Zandt over deze prijs: “Werkelijk aangenaam verrast de winnaar te zijn van jullie Dekton keuken. Heel erg leuk en hartelijk dank daarvoor. De keuken krijgt een prominente plaats in onze showroom”.

Een succesvolle vakdag

De KIM/STS Vakdag is een eendaags lifestyle-event voor de lezers van de vakbladen KIM en Sanitair & Tegel Specialist. Tijdens de vakdag  ging het om de beleving, trends en ontwikkelingen in de branche. Onder het genot van een hapje en drankje konden de bezoekers de stands en de seminars bezoeken. Ook Arte had een eigen seminar georganiseerd over duurzaam ondernemen in het MKB. MVO Nederland gaf in naam van Arte de keukenspecialisten handvatten om in de toekomst succesvol te blijven door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?