Bezoek de showroom van Arte

Om een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen van een keukenblad, bieden wij de mogelijkheid om platen in het echt te komen bekijken in onze showroom in Helmond. Onze showroom medewerker adviseert je over materialen en kleuren en neemt je mee door de fabriek van Arte. We helpen je graag bij het kiezen van het keukenblad van je dromen!

Maak een afspraak

Plan direct je afspraak via onze receptie
op telefoonnummer +31 492 – 580500.
Wij vragen je alle benodigde gegevens
bij de hand te houden.

Openingstijden showroom
Dinsdag 09:00 – 16:00 uur
Woensdag 09:00 – 12:00 uur
Vrijdag 09:00 – 16:00 uur
Zaterdag 09:00 – 12:00 uur

Adresgegevens

Arte Groep
Maisdijk 4, 5704 RM Helmond
T +31 492 – 580500

Voorbereiding

Als voorbereiding op het showroombezoek, is het belangrijk dat wij van tevoren de ordergegevens ontvangen. Op deze manier kunnen wij je op de juiste manier adviseren. Nog geen oriëntatiegesprek gehad bij een van onze verkooppunten? Bekijk hier een overzicht van de keukenspeciaalzaken bij jou in de buurt.

Wij willen je voorafgaand aan het bezoek alvast vragen om geen huisdieren en/of kinderen onder de 12 jaar mee te nemen. Indien dit niet anders kan, kunnen zij onder toezicht wachten in de showroom. Uiteraard zijn officiële geleidehonden wel toegestaan.

Belangrijke informatie

Het showroombezoek vormt een service die we graag verlenen om je een indruk te geven van onze materialen en je te ondersteunen wanneer je twijfelt tussen kleuren.

We willen je er op attenderen dat de platen een indicatie geven van de kleur en dus niet uitgezocht kunnen worden als definitieve plaat.

Een uitzondering hierop is het materiaal graniet, hiervoor kan de partij wel worden uitgezocht. Wij kunnen maximaal 4-6 weken vóór de levering van een granieten blad de betreffende partij laten zien.

 

Heb je vragen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.