Werken bij Arte

Al sinds onze oprichting in 1995 spelen wij in op de groeiende vraag naar natuurstenen werkbladen en later ook andere materialen als composiet, keramiek, Dekton & Neolith. Je kunt ons dus gerust een expert noemen in ons vakgebied. En dat gaat verder dan keukens alleen. We realiseren daarnaast ook volledige projecten. We zijn aanjager van positieve verandering, in de hele waardeketen. Mens, milieu en maatschappij staan hierin centraal. Kan jij je hierin vinden? Dan komen we graag met je in contact.

Onze medewerkers, onze bouwstenen

Wat je functie ook is (of wordt), we doen het samen. Want we delen niet alleen de verantwoordelijkheid richting onze klant, ook naar elkaar. Veilig werken, volgens de laatste arbo richtlijnen, is bij ons de standaard. Net als de opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die volop aanwezig zijn.

Beoordelingsgesprekken? Doen we niet aan. Wij voeren een goed gesprek. Gesprekken waarin we niet een standaard lijstje afgaan, maar juist praten over de dingen die er écht toe doen. Want wat jij belangrijk vindt, vinden wij belangrijk.

 

Onze nieuwe collega’s selecteren wij niet op cv, maar op potentie en een persoonlijke klik. Denk jij dat jij het in je hebt? En wil jij een steentje bijdragen aan ons succes?

Bekijk onze vacatures hieronder.

Open sollicitatie

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, ppt, pptx, png, Max. file size: 100 MB.