Werken bij Arte

Sinds 1995 speelt Arte in op de groeiende vraag naar natuurstenen aanrechtbladen, en daarna ook op andere materialen zoals composiet, keramiek en Dekton. Inmiddels bestaat Arte Groep uit Arte in Keukens, en Arte in Projecten. Waarbij de projectentak naast keukens volledige projecten kan realiseren. Arte is erg bewust van haar verantwoordelijkheden op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Arte streeft ernaar hierin een voorbeeldfunctie te vervullen.

Onze medewerkers, onze bouwstenen

Onze medewerkers doen het samen. Samen zorgen we er voor dat we onze afspraken met de klant nakomen. Iedereen is even belangrijk, ongeacht de werkzaamheden. Veilig werken, de juiste arbo-voorzieningen, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn bij ons de standaard.

Wij doen niet aan beoordelingsgesprekken. Wij hebben Functionerings Gesprekken, onze Feel Good gesprekken. In deze gesprekken gaan we niet een standaard rijtje af maar hebben we het ergens over. We bespreken vooral wat er goed gaat, wat de medewerker zelf vindt en natuurlijk ook over wat er beter kan.

Wanneer we nieuwe medewerkers zoeken, selecteren we vooral op de persoonlijke “klik”. Iemand moet passen in het team en moet in potentie een “Arte-hart” kunnen ontwikkelen. We verwachten daarbij de nodige flexibiliteit van de medewerker. Daar tegenover zetten wij baanzekerheid en een fijne werkomgeving.

Als jij je hierin herkent ben je de aangewezen persoon om bij Arte je steentje te komen bijdragen.

Maak alvast kennis met de collega’s!

Open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, ppt, pptx, png.