Showroomprimeur Dekton XGloss bij Scheffer Keukens – Arte Groep

Showroomprimeur Dekton XGloss bij Scheffer Keukens

5 april 2016

Arte, maatwerkleverancier van keukenbladen, breidt haar assortiment uit met de nieuwe en innovatieve DektonXGloss serie. De nieuwe gepolijste versies van Dekton® bieden een kristalheldere glans en zijn door de uiterst hoge hardheid vrijwel bestand tegen alles. Scheffer Keukens uit Zelhem is de eerste showroom ingericht met de populaire kleur Spectra.

“Wij zijn trots op deze primeur. Wij volgen de ontwikkelingen in keukenwereld nauwgezet. Toen we hoorden van Dekton XGloss wilden we dit graag in de showroom opnemen. Met dit hoogglans keukenblad laten we iets unieks zien. Het materiaal is niet alleen kwalitatief goed, het is ook ijzersterk. Het is gewoon compleet nieuw!”, aldus Tonny Jansen, eigenaar van Scheffer Keukens en eveneens Cosentino Elite by Arte dealer.

Innovatief

Maar liefst twee jaar onderzoek door fabrikant Cosentino ging aan de XGloss serie vooraf. De nieuwe innovatieve werkbladen worden met nanotechnologie en een mechanisch polijstproces geproduceerd. Het resultaat: een extreme glans met waterafstotende eigenschappen en een buitengewone vlekbestendigheid. Daarom is Dekton XGloss ideaal voor bladen van buitenkeukens, vloeren, wanden, trappen en gevels.

Halo en Spectra

De XGloss kleuren Halo en Spectra zijn in het standaardassortiment van Arte opgenomen vanwege hun mooie heldere en egale tinten, die perfect passen in de moderne keuken. De Halo is een uitzonderlijke witte kleur waardoor het blad weerspiegelt als glas. De Spectra is daarentegen juist diep zwart van kleur. Beide kleuren zijn beschikbaar in 3 diktes: 20 mm, 12 mm en 8 mm (nieuw!). De overige XGloss kleuren: Splendor, Blaze en Lumina, zijn op aanvraag beschikbaar.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?