Nieuw: keramisch keukenblad in de afwerking Beton riverwashed – Arte Groep

Nieuw: keramisch keukenblad in de afwerking Beton riverwashed

22 juni 2015

Helmond, mei 2015. De kleur ArteKeramiek Beton is immens populair in keukenland. Naast de satin uitvoering van de geliefde kleur is er sinds heden  ook de ‘riverwashed’ afwerking. Een ruwere afwerking die de echtheid van materiaal extra benadrukt.

De nieuwe  afwerking riverwashed

Een keukenblad gemaakt van keramiek in de kleur Beton oogt stoer, modern en doorleeft. Het past in deze tijd waarin materialen met industriële uitstraling een opmars beleven. De basic kleur Beton is eenvoudig te combineren met andere natuurlijke materialen en warme tinten in de keuken. De riverwashed afwerking oogt ruw doordat het onregelmatigheden bevat die de echtheid van het materiaal onderstrepen.

Wel de lusten, niet de lasten

ArteKeramiek Beton: hét alternatief voor als u de stijlvolle uitstraling van beton wilt hebben maar niet de nadelen van beton. Een keukenblad gemaakt van keramiek is niet alleen sterk en licht van gewicht, ook is het vlek- en hittebestendig en zeer hygiënisch. Kortom, een uitstekend alternatief voor het betonnen werkblad.

Standaardassortiment keramiek

De kleuren Beton en Beton riverwashed behoren tot het standaardassortiment van Arte waardoor ze snel leverbaar zijn. Benieuwd naar andere kleuren voor keramische keukenbladen? Bekijk ons assortiment of neem contact op met Arte voor meer informatie.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?