Arte verrast cliënten van de Zorgboog – Arte Groep

Arte verrast cliënten van de Zorgboog

23 June 2015

Helmond – 8 juni 2015 – Afgelopen vrijdag vond de derde vrijwilligersdag plaats waarbij de medewerkers van Arte onder tropische omstandigheden de cliënten van de Zorgboog een verwendag bezorgden. Er waren voor de ouderen diverse activiteiten georganiseerd, zoals Oud Hollandse Spelen, sportieve oefeningen en was er een heerlijke BBQ. Ook is er volop geklust in de tuin van het zorgcentrum.

Het stimuleren van vrijwilligerswerk

Met de vrijwilligersdag wil Arte het doen van vrijwilligerswerk onder de eigen medewerkers stimuleren en iets bijdragen aan de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft bij Arte altijd hoog in het vaandel gestaan. Arte is zelfs als eerste in de branche MVO-gecertificeerd op de Prestatieladder

“Arte is ervan overtuigd dat werken met respect voor mensen, omgeving en milieu de enige manier is om in de toekomst succesvol te blijven”, aldus directeur Hugo van Osch. “Wetende dat deze mensen per dag niet meer dan 15 cent krijgen per cliënt voor extra activiteiten, dan geeft dit ontzettend veel voldoening om op deze manier een bijdrage te mogen leveren. We blikken terug op een wederom geslaagde vrijwilligersdag!”, aldus Hugo.

Over de Zorgboog

Zorgcentrum de Zorgboog in Helmond biedt vele mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis en in het centrum zelf voor zowel jongeren, volwassenen als ouderen. Sommige mensen wonen in het zorgcentrum, maar er zijn ook mensen die naar de dagbesteding komen voor deskundige begeleiding en therapieën.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?