Keukenblad op maat | Arte Groep

Een keukenblad op maat

3 August 2020

Een keukenblad is allesbepalend voor de uitstraling van jouw keuken. Maar dat niet alleen. Buiten dat een keukenblad moet aansluiten bij jouw stijlwensen, worden ook je eisen op het gebied van functionaliteit meegenomen. Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe keukenblad op al deze punten scoort, kies je voor een keukenblad op maat. Hier helpen we je bij Arte graag bij. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Lees je mee?

Voor welke materialen kies je?

Het is de belangrijkste (en tevens moeilijkste) vraag die je jezelf kunt stellen bij de aanschaf van een keukenblad op maat. Voor welk materiaal kies je? De keuze die je maakt heeft niet alleen impact op de uitstraling van je keuken in het algemeen, maar ook het gebruiksgemak ervan. Want niet iedere materiaalsoort is even onderhoudsvrij.

Bij Arte heb je de keuze uit onder andere graniet, hardsteen, marmer, composiet, Dekton, Neolith en keramiek. Kies voor een moderne, strakke look of juist landelijk en knus.

Een keukenblad op maat gemaakt

Heb je je hart verloren aan een bepaald materiaal? Dan is het tijd voor de volgende stap. Het bepalen van hoe het keukenblad er verder uit moet komen te zien. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van de afmetingen die je voor ogen hebt. Zowel de lengte- als breedtemaat, maar ook de dikte van het aanrechtblad wordt meegenomen.

In veel gevallen kun je uit de voeten met standaardafmetingen, maar ook voor afwijkende formaten ben je bij Arte op de juiste plek. We helpen je graag met een keukenblad op maat. Op die manier past jouw keukenblad altijd bij jouw keuken en wensen.

Extra’s voor je checklist

Wanneer je keuze hebt gemaakt op het gebied van materiaal en afmetingen, zijn er nog een aantal extra’s om rekening mee te houden. Zet ze op je checklist.

  • Heb je al bedacht waar het spoel- en kookdeel geplaatst mag worden?
  • Wil je graag de afzuigkap boven het fornuis hangen of juist in het blad verwerken?
  • Zijn er extra handigheidjes die je toe wilt voegen aan je keuken? Zoals een kokend waterkraan of een uitklapbaar gedeelte voor extra werkruimte?

Heb je het antwoord op deze vragen geformuleerd? Dan ben jij klaar voor je keukenblad op maat! We zien je graag terug bij een Arte dealer. Er zit er altijd één bij jou in de buurt.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?