Mooie mediterrane keramieken verrijken – Arte Groep

Mooie mediterrane keramieken verrijken

29 augustus 2018

Helmond, 29 augustus 2018 – Het keramiekassortiment van bladenleverancier Arte is uitgebreid met zes mooie mediterrane kleuren: Trente, Treviso, Triest, Salamanca, Udine en Zaha Stone. Deze kleuren zijn vanaf heden verkrijgbaar en zijn toegevoegd aan het standaardprogramma van Arte.

Trente & Treviso

De broertjes Trente en Treviso zijn de keramische reproductie van het Pietra dure. Wat Italiaans is voor “harde steen”. Deze Italiaanse hardsteen heeft een diepe grijze kleur met een licht tekening. De Trente is de lichte uitvoering en de Treviso de donkere.

Triest & Salamanca

De Triest en Salamanca zijn ook gebaseerd op het Italiaanse hardsteen. De Salamanca , een donkergrijze steen, heeft een witte ader, waardoor deze variant vaak het Pietra Marble genoemd wordt. De Triest is de matte en lichtere uitvoering.  

Udine

De Udine is de keramische reproductie van het Statuarietto Marble uit Italië.Het Statuarietto marmer stamt uit de Carrara familie en heeft daarom een gelijk soortige kleurstelling, maar met een ander aderpatroon.

Zaha Stone silk

De Zaha Stone silk van Neolith TheSize was al te zien op de Material Xperience in Rotterdam en zit nu ook in het standaardassortiment van Arte. Deze prachtige grijze keramiek is een reproductie van de Iranese grey stone en valt vooral op door haar grijze aders.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?