De nieuwste marmer- en betonlooks van Arte – Arte Groep

De nieuwste marmer- en betonlooks van Arte

15 augustus 2018

Helmond, 15 augustus 2018 –  Het composietassortiment van steenverwerker Arte, is met twee nieuwe kleuren uit de Loft-serie van Silestone uitgebreid: Brooklyn en Silver Lake. Met als extra primeur dat de Silver Lake tijdens de aankomende Küchenmeile voor de eerste keer aan het grote publiek wordt getoond  in grootformaat. De kleuren zijn allebei geïnspireerd op de industriële look waarin de oneffenheden van cement en beton zijn benadrukt. De Brooklyn is de grijze variant en de Silver Lake de lichtgrijze versie.

Overige toevoegingen

Ook zijn de vorig jaar geïntroduceerde Silestone kleuren Calacatta Gold en de Charcoal Soapstone uit de Eternal collectie, nu standaard aan het assortiment van Arte toegevoegd.

Eternal Calacatta gold

“Ik ben helder, grijze aders reflecteren als rivieren de gouden zonsopgang op mijn witte landschap. Men noemt mij Calacatta.” Luidt de omschrijving van Cosentino. Deze witte marmer reproductie heeft een prachtige ader met een goud accent.

Eternal Charcoal Soapstone

Deze donkergrijze steen heeft een licht blauw/groene krijtwolk. Zoals moeder natuur hem gemaakt zou hebben. Deze donkere schone is de tweede donkere composiet met aderstructuur in het Arte assortiment.

N-Boost

Alle vier de kleuren zijn voorzien met de N-Boost afwerking. Een revolutionaire technologie die het onderhoud en de reiniging van het blad nog makkelijker maakt.

Afwerkingen

De platen hebben een maximale afmeting van 320×158 centimeter en zijn in de volgende diktes 1,2 cm, 2 cm en 3 cm beschikbaar.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?