Kleurenassortiment Silestone by Arte uitgebreid – Arte Groep

Kleurenassortiment Silestone by Arte uitgebreid

28 April 2016

Helmond, 28 april 2016 – Het Silestone by Arte kleurenassortiment is uitgebreid met vier mooie nieuwe kleuren: Snowy Ibiza, Nymbus, Royal Reef en Olivia. De kleuren zijn vanaf heden leverbaar in 1,2 of 2 cm dikte.

Snowy Ibiza

Afgelopen jaar is Snowy Ibiza getoond als primeur tijdens de K├╝chenmeile 2015. Naar aanleiding van de vele positieve reacties heeft Arte besloten deze schitterende kleur op te nemen in het standaardassortiment. De kleur speelt in op de populaire marmertrend die de looks van een natuurstenen blad als het ware kopieert, maar met de voordelen van Silestone (composiet): oersterk, hard, kras-, vlek-, schok- en hittebestendig.

Royal Reef , Nymbus en Olivia

In het aanvullend assortiment van Arte bevinden zich sinds kort de Royal Reef, Nymbus en Olivia: drie mooie naturel kleurige Silestone-tinten. De Royal Reef is een lichtgrijze kleur met subtiele hints van wit en zwart. De Nymbus is een warme, zandkleurige tint met een serene uitstraling en lichte ader. En als laatste toevoeging: de Olivia. Een prachtig mooie olijfgroene kleur die gemaakt is met oog voor de natuur.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?