Arte doet mee aan de Dutch Technology Week – Arte Groep

Arte doet mee aan de Dutch Technology Week

12 May 2016

Helmond – 12 mei  2016- Van 23 tot en met 28 mei vindt voor de 5e keer de Dutch Technology Week plaats in de regio Helmond – Eindhoven. Arte doet, samen met Franke, mee aan de High Tech ontdekkingsroute op 28 mei en is te vinden op de hotspot High Tech Helmond/De Peel (AAE).Tussen 11.00 en 17.00 kunnen jongeren zich laten verrassen door de laatste innovaties en zijn er diverse activiteiten.

De ontdekkingsroute

Samen met Franke, ‘s  werelds grootste producent van keukensystemen, staat Arte op de hotspot High Tech Helmond/De Peel (AAE). Jongeren van het basis- en voortgezet onderwijs kunnen op deze locatie een bureaustandaard maken van keukenbladenmaterialen zoals roestvrijstaal, graniet en composiet en komen zo op speelse wijze in aanraking met onze producten. Via een vlog nodigt Arte jongeren uit onze stand te bezoeken.

Waarom doet Arte mee?

Op de vraag of Arte mee wilde doen aan dit evenement werd direct ‘ja’ geantwoord. Monique Boetzkes, Hoofd P&O bij Arte licht dit verder toe: “Arte doet mee aan de Dutch Technology Week, omdat we het belangrijk vinden om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. We willen de jeugd enthousiast maken voor techniek en we verwachten dat dit evenement bijdraagt aan de beeldvorming van de vele mogelijkheden in de industrie- en technieksector”.

Over de Dutch Technology Week

De organisatie van het evenement is in handen van Brainport Development, dat sinds 2011 de Dutch Technology Week organiseert. Het jaar waarin de regio Eindhoven als ‘slimste regio van de wereld’ werd uitgeroepen. Volgens de organisatie een perfecte kans om de slimste regio te laten zien op high tech gebied door gedurende een week lang de meest wonderbaarlijke en innovatieve technologieverhalen te delen met jongeren.

Meer informatie over de Dutch Technology Week vindt u op de website.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?