Klant uitgelicht - HV Keukens – Arte Groep

Klant uitgelicht – HV Keukens

30 oktober 2020

Doen wat je belooft, luidt het motto van HV Keukens. Al sinds jaar en dag is Henk Vermeer eigenaar van het bedrijf, waar eerlijkheid en hard werken hoog in het vaandel staat. We spreken in deze ‘klant uitgelicht’ met Denise Vermeer, dochter van Henk en sinds een aantal jaar werkzaam bij HV Keukens.

Vader en dochter

De geschiedenis van HV Keukens is terug te vinden in de familie. Vader Henk Vermeer begon jaren geleden als monteur in dé keukenzaak van het dorp. ‘Zijn klantenkring werd steeds groter, waardoor hij in een monumentaal pand met een drietal opstellingen begon als keukenverkoper. Overdag werkte hij als monteur en ’s avonds had hij klanten over de vloer’ vertelt Denise. Omdat Henk zich steeds meer wilde richten op de verkoop van keukens, zocht hij naar een mooi pand in de Lier om zijn eigen zaak te beginnen: de start van HV Keukens.

Hoewel Henk sinds jaar en dag in de keukenbranche werkt, was dit voor Denise heel anders. Een aantal jaar geleden werkte ze namelijk nog in de zorg. Denise: ‘Het omgaan met mensen vond ik altijd erg leuk aan het werk als verpleegkundige. Ik had nooit gedacht dat dit in de keukenbranche ook zo zou zijn.’ HV keukens is een echt familiebedrijf, want niet alleen Denise is ingestroomd, ook haar zus werkt sinds kort één dag in de week bij het bedrijf. ‘Dankzij de ervaring van mijn vader heb ik ontzettend veel geleerd. Wat ik nu allemaal weet, wist ik vorig jaar nog niet. Het samenwerken gaat erg goed’.

Terwijl in de volksmond vaak gesproken wordt van ‘keukenboeren’, geeft HV Keukens aan een ‘keukenheer’ te zijn. ‘Wij zijn een degelijke en luxe keukenzaak. We zijn goed voor onze klanten en loyaal in advies’ vertelt Denise. ‘Bij HV Keukens is het niet zo dat je meteen moet kiezen. Het is veel belangrijker dat je kiest wat naar je zin is. Ik heb wel eens gehad dat ik door de supermarkt liep en door mensen werd aangesproken dat ze na jaren nog steeds blij zijn met hun keuken. Die reacties doen me goed, daar krijg ik enorm veel energie en motivatie van!’

Duurzaamheid

Bij HV Keukens speelt duurzaamheid een belangrijke rol, vooral bij het inkopen van materialen. ‘We vinden het belangrijk dat we vertrouwen hebben in onze leveranciers, en dat we weten waar materialen vandaan komen’ legt Denise uit. ‘Wanneer duurzaamheid ter sprake komt bij klanten leggen we uit wat het verschil is in de materialen en waarom het een duurder is dan het ander’ vervolgt ze.

Samenwerking Arte

Over de samenwerking met Arte is HV Keukens dik tevreden. Denise: ‘we werken al jaren samen met Arte, de communicatie is erg goed. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets misgaat maar er wordt dan direct geschakeld door de verschillende afdelingen. Er wordt contact opgenomen om zo samen te zoeken naar een oplossing. We kijken uit naar nog vele jaren van samenwerken met Arte!’ sluit Denise af.

Wij bedanken HV Keukens voor het leuke gesprek.

Contact

Leemolen 52A

2678 MH, De Lier

T. 0174 403 640

E. info@hvkeukens.nl

Bekijk via deze link de nieuwe bedrijfsfilm van HV Keukens.

 

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?