Een stoere betonlook keuken, durf jij het aan? – Arte Groep

Een stoere betonlook keuken, durf jij het aan?

10 november 2020

Op zoek naar een keukenblad dat echt de show steelt in jouw woning? Ga dan voor een beton(look) keukenblad. Met een aanrechtblad van beton creëer je in een handomdraai een stoere, robuuste uitstraling. Combineer het met hout, roestvrij staal of natuursteen voor een sfeervol geheel. Door de veelzijdigheid van dit materiaal past een betonnen aanrechtblad in ieder interieur. Je kunt er alle kanten mee op! Durf jij een keuken met beton aan?

Een betonlook keukenblad

Een keukenblad van beton is de blikvanger in jouw keuken. Maar let wel: massief beton is erg zwaar. Jouw keukenkastjes moeten dus voldoende gewicht kunnen dragen. Daarnaast is massief beton relatief duur. Ook is het niet hittebestendig en is het gevoelig voor zuren en vocht. Een betonlook keukenblad is een goed alternatief. Dit ziet er even mooi uit, maar zonder bijbehorend gewicht.

Wel de lusten, niet de lasten

Een goed alternatief op massief beton? Keramiek, Neolith & Xclusive Keramiek. Kies hiervoor wanneer je dezelfde stijlvolle uitstraling wilt hebben, maar zonder de nadelen van beton. Een betonlook keukenblad van keramiek is niet alleen sterk en licht van gewicht. Het is ook vlek- en hittebestendig. Daarnaast is een betonlook aanrechtblad super hygiënisch. Een win-win-win situatie dus! Met andere woorden: een betonlook aanrechtblad is een fantastisch alternatief voor een betonnen werkblad.

Integreer de betonlook in de rest van je keuken

Gekozen voor een betonlook aanrechtblad of een betonlook keuken? Mooi! Hier kun je vervolgens de rest van je keuken op aanpassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie betonnen vloer? Om er echt één geheel van te maken. Ook met het verder aankleden van jouw keuken kun je all out gaan. Gebruik bijvoorbeeld veel groen voor een echte natuurlijke look, of ga met hout aan de slag om van jouw betonlook keuken een succes te maken!

Op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw volgende keukenavontuur? Bekijk onze blog voor tips, tricks en informatie rondom duurzame keukenbladen.

 

 

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?