Klant Uitgelicht - Coors Interieurbouw – Arte Groep

Klant Uitgelicht – Coors Interieurbouw

30 January 2017

Han Revelman is een gevierd interieurbouwer en een bekende in de projectenmarkt. Zo heeft Arte in samenwerking met Coors al diverse projecten, waaronder het interieur van Stadskantoor Venlo, mogen leveren.  Han is sinds 1987 werkzaam bij Coors Interieurbouw in Ridderkerk, waar hij samen met zijn broer Chris de leiding heeft. Naast commercieel directeur is hij voorvechter van het MVO-gedachtegoed . “Duurzaam ondernemen zit in ons DNA. Al sinds de oprichting ondernemen wij met de 3 P’s (People, Planet, Profit) als drijfveer. Wij behaalden als eerste interieurbouwbedrijf in Nederland het FSC en PEFC certificaat en sinds kort mogen wij hier een FSC Controlled Wood certificaat aan toevoegen”.

Familiebedrijf

Hij is erg trots op het van oorsprong familiebedrijf dat hij innovatief, creatief en duurzaam noemt. “Innovatief en creatief in het meedenken in interieuroplossingen en het op de voet volgen van trends, ontwikkelingen en oplossingen. Alles om de wereld een stukje mooier en duurzamer te maken”, aldus Han.

Duurzaam bouwen steeds belangrijker

Han is als commercieel directeur verantwoordelijk voor het vinden van klanten en merkt dat er steeds meer klanten vragen naar duurzaamheid. Hij zegt: “Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker in de interieurbranche. Steeds meer projectontwikkelaars weten ons te vinden omdat wij koploper zijn op gebied van duurzame oplossingen in de interieurbranche”. Zo viel Coors Interieurbouw op toen de architect van Stadskantoor Venlo opzoek was naar een partner die veelal met duurzame materialen werkt.

Fanatiek

Naast commercieel directeur van een grote interieurbouwer, is Han ook zeiler. Hij doet regelmatig, samen met zijn broer die in zijn vrije tijd wedstrijdzeiler is, mee aan diverse zeilwedstrijden en is behoorlijk fanatiek. “Dat fanatisme zit er gewoon in. Als ik iets doe, doet ik het goed. Geen half werk”, aldus Han. Ook blijft hij altijd leergierig, zowel zakelijk (bij Coors) als in zijn vrije tijd.  “Het lijkt me mooi om naast zeilen, waar ik elke keer nog iets leer, ook ooit te kunnen rally rijden”.

Wij danken Han voor dit oprechte interview!

Over Coors Interieurbouw

Coors Interieurbouw werd in 1931 opgericht door Jo Coors in Rotterdam. Inmiddels is het bedrijf gevestigd in Ridderkerk. In de beginjaren richtte Coors zich vooral op schilder- en reclamewerk, staalwerk en het maken van meubels, met name voor de retail. Na de Tweede Wereldoorlog was het bedrijf voornamelijk gericht op het maken en verbouwen van winkelinterieurs en het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden. Anno 2016 is Coors Interieurbouw, onder leiding van Han en zijn broer Chris Revelman, uitgegroeid tot één van de duurzaamste grotere interieurbouwers van Nederland en vooral actief in kantoren, ziekenhuizen, hotels, musea, winkels en bibliotheken. Ook verzorgt Coors reparatief en preventief onderhoud aan interieurs.

Contactgegevens

Coors Interieurbouw
Nikkelstraat 17
2984 AM
Ridderkerk
www.coors.nl

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?