Arte gaat rennen voor het goede doel! – Arte Groep

Arte gaat rennen voor het goede doel!

13 February 2017

Helmond – 13  februari  2017 – De vijfde editie van de jaarlijkse vrijwilligersdag van Arte staat dit jaar in het teken van de ‘Run for Kika’ die op 2 juli plaatsvindt in Eindhoven. Naast de medewerkers van Arte zullen ook klanten en relaties worden uitgenodigd om mee te lopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Arte en Kika
De jaarlijkse vrijwilligersdag is inmiddels een begrip binnen (en buiten) de organisatie. Het afgelopen jaar stond in het teken van Stichting het Vergeten Kind, waarbij kinderen uit kansarme omgevingen, zorgeloos hebben genoten van een spellendag op het terrein van Arte. De jaren ervoor heeft Arte zich ingezet voor ouderen in de omgeving Helmond.

Dit jaar is gekozen voor een bijzonder doel; Stichting Kinderen Kanker vrij (KiKA). Arte is al jarenlang trouwe sponsor van KiKa en wil hiermee haar steentje bijdrage aan het onderzoek dat nodig is om de genezingskans onder kinderen met kanker te kunnen vergroten.

Over kinderkanker
Het overlevingspercentage bedraagt op dit moment 75 procent. De sponsorloop heeft als doel om voor 2025 de genezingskans te vergroten naar 95 procent. Kinderkanker is de meest voorkomende doodsoorzaak door ziekte bij kinderen. Ieder jaar krijgen 500 tot 550 kinderen kanker, waarbij leukemie de meest voorkomende vorm van kinderkanker is.

Run for Kika
Op een aantal plaatsen in Nederland wordt de KiKa sponsorloop georganiseerd. Als Helmonds bedrijf dat onder de rook van technologiestad Eindhoven ligt, heeft Arte voor deze plek gekozen. Vorig jaar is er totaal € 480.536,50 opgehaald en stonden meer dan duizend hardlopers aan de start bij ‘Run for KiKa’ in de Genneper Parken.

Naast het personeel worden ook klanten en relaties uitgenodigd om mee te doen aan de loop. Er kan ingeschreven worden voor twee afstanden (5 en 10 km). Voor de allerkleinsten is er een speciale KidsRun van 1 kilometer. Voor meer informatie, neem dan contact met ons op via info@artegroep.nl

Jullie steun is onmisbaar!

Om de sponsorteller voor KiKa te laten stijgen, vragen we jullie om ons team te sponsoren. Hoe werkt het? Heel eenvoudig: ga naar onderstaande link en vul het sponsorformulier in:

https://www.runforkika.nl/arte

Interesse om mee te lopen?

Wacht niet langer en sluit je vandaag nog aan bij het Arte-team en ontvang gratis een Arte Running shirt t.w.v. 20 euro!

  1. Ga naar de inschrijfpagina
  2. Kies voor locatie Eindhoven en selecteer de afstand die jij wilt lopen.
  3. Vul jouw persoonlijke gegevens in.
  4. Kies voor “ik wil mij toevoegen aan een bestaand team” en vul in: Arte.
  5. Vul de aanvullende gegevens in.

Namens het Arte team, alvast bedankt!

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?