Dekton collectie uitgebreid met esthetische kleuren – Arte Groep

Dekton collectie uitgebreid met esthetische kleuren

20 July 2018

Arte, maatwerkleverancier van onder andere keukenbladen, heeft haar Dekton assortiment uitgebreid met vijf nieuwe esthetische kleuren: Radium, Laos, Soke, Kreta en Kira. Het is een mix van innovatieve industriële, natuur- en betonachtige kleuren die vanaf heden vast onderdeel uitmaken van het standaardassortiment van Arte.

Dekton Radium

Deze kleur heeft het meeste weg van een roestige plaat die een nieuwe bestemming heeft gekregen. Helemaal waar, want de Radium is gemaakt van 80% gerecycled materiaal. Waardoor het ook een plaatsje in de ArteEco collectie krijgt. Wanneer je goed kijkt naar de plaat, dan zie je diverse warme en koele tonen. Kortom, een uitnodigende kleur om naar te blijven kijken.

Dekton Kreta, Laos en Soke

Deze drie kleuren hebben een betonstructuur. Waarmee het betonassortiment van Arte flink is uitgebreid. De Kreta en de Soke zijn de twee lichtste varianten. Soke onderscheidt zich van de Kreta door de aderstructuur, die ook op de donkere variant Laos te vinden is. De nieuwe betonkleuren lenen zich uitsteken  voor het moderne interieur, zoals te zien was op de Internationale Salone del Bagno van Milaan.

Dekton Kira

In tegenstelling tot de andere nieuwe Dekton kleuren is dit een kleur die geïnspireerd is op natuursteen. Het heeft een aardetintachtige kleur met lichtgrijze aderen die verspreid zijn over de gehele plaat. De structuur van Kira heeft een matte afwerking en is geschikt voor ieder interieur.

Uitvoeringen

De nieuwe kleuren van Dekton zijn verkrijgbaar met zowel verlijmde rand, inclusief vezelmat (0,8) of als massiefmateriaal (1,2 en 2 cm) in de bladlengtes tot 315 cm en bladbreedtes tot 130 cm.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?