Arte zet de plantjes buiten tijdens de Küchenmeile – Arte Groep

Arte zet de plantjes buiten tijdens de Küchenmeile

8 augustus 2016

Helmond –  8 augustus 2016 – Waar Arte, maatwerkleverancier van keukenbladen, vorig jaar haar 20e verjaardag vierde,  staat de stand dit jaar in het teken van ‘groen’. Groen van buiten, de natuur, maar ook het groen van duurzaamheid en eerlijk zaken doen. Met als blikvanger de buitenkeuken in haar eigen stand. Uitgevoerd in de eerste ecologische kleur uit de Dekton collectie; Trilium. De buitenkeuken is ontworpen door interieurarchitectenbureau B-TOO. U kunt Arte bezoeken bij Art of Kitchens van 18  t/m 22 september 2016  in het Messezentrum in Kirchlengern.

Blikvanger

De kleur Trilium is een opvallende kleur en heeft een geoxideerde  staalachtige uitstraling, zoals cortenstaal. De vele kleurschakingen zorgen voor het verroeste effect met lichte en donkere tinten. Ondanks dat het oppervlak een metallic effect heeft, is de textuur zeer verfijnd en voelt het materiaal zacht aan. Het materiaal is gerecycled,  milieuvriendelijk en is zeer geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Nieuwe Dekton kleuren

Uiteraard mogen de nieuwe kleuren uit de Dekton XGloss Natural collectie niet ontbreken: Tundra, Fiord, en Glacier, Ook de gepolijste kleuren Halo en Spectra  die eerder zijn geïntroduceerd ontbreken niet. Dekton XGloss bevat een nieuwe Nanotech behandeling die zorgt voor unieke waterafstotende eigenschappen. Naast een extreme glans die uniek is op de markt,  is het oppervlak bestand tegen vlekken. Het materiaal is geschikt voor zowel keukenbladen als andere toepassingen, zoals wanden en vloeren.

Uit de Dekton collectie is Entzo een nieuwe kleur. Entzo is geïnspireerd door de elegantie van natuursteen en past door de natuurlijke uitstraling helemaal bij het groene beursconcept. De basiskleur is wit met daarop grijze en gouden aders die van plaat op plaat doorlopen.

Overige kleuren

Naast Dekton, laat Arte ook een aantal kleuren zien uit haar keramiek assortiment (Estatuario E-01 en Nero Zimbabwe Riverwashed) en composiet programma  (Portland Grey leather).

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?