Arte verruimt marmerlook-collectie met Eternal van Silestone – Arte Groep

Arte verruimt marmerlook-collectie met Eternal van Silestone

13 April 2017

Arte, maatwerkleverancier van onder andere keukenbladen heeft wederom haar marmerlooks uitgebreid met twee nieuwe composiet kleuren uit de Silestone Eternal collectie; Statuario en Marquina. De kleuren bevatten aderpatronen die door de gehele composiet plaat doorlopen. Het resultaat: de eerste 3D marmerlook!

N-Boost
Arte werkt met de eerste composiet collectie van Silestone die met de N-Boost technologie wordt vervaardigd. Deze innovatie van Cosentino maakt de reiniging en het onderhoud van het blad nog gemakkelijker. Bovendien zorgt het voor meer kleurintensiteit en een hogere glansgraad van het oppervlak.

Eternal collectie
De Eternal serie van Silestone is geïnspireerd op de meest exotische marmers zoals Calacatta, Marquina en Carrara marmer en andere natuurstenen, zoals Soapstone en Serena.

Statuario
De Statuario is geïnspireerd op het klassieke Italiaanse Carrarisch marmer. Statuario heeft een wit oppervlak met zachtgrijze vloeiende aders.

Marquina
Deze kleur, die doet denken aan het mooie Spaanse Nero Marquina marmer, heeft een sterke zwarte basis versierd door linten van heldere aders.

Afmetingen en beschikbaarheid
De twee nieuwe kleuren zijn bij Arte verkrijgbaar met verlijmde en opgehoogde verstekrand aan de voorzijde of als massief (1,2 en 2 cm).

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?