Arte landelijke topfondsenwerver van Run for KiKa – Arte Groep

Arte landelijke topfondsenwerver van Run for KiKa

1 October 2017

Steenverwerker Arte uit Helmond,  heeft afgelopen zondag tijdens de laatste serie van de Run for KiKa in Amsterdam laten zien dat het bedrijf niet alleen goed is in het maken van stenen werkbladen, maar ook in fondsenwerving. Met maar liefst een bedrag van 25.000 euro staat Arte ruim bovenaan in de landelijke lijst met bedrijventeams. Hiermee heeft Run for KiKa Arte uitgeroepen tot Topbedrijf en krijgt het bedrijf een mooie plaats aan de “Wall of Fame 2017”.

Boven verwachting

In juli deed Arte mee met de Run for Kika in Eindhoven met ruim 78 lopers, waaronder medewerkers, hun gezinnen, klanten en relaties. Arte behaalde die dag het hoogste inzamelbedrag van alle teams en won daarmee de bedrijvenbokaal.

“Nu we landelijk ook nog blijken bovenaan te staan, is onze doelstelling meer dan gehaald. We zijn voorzichtig begonnen met een streefbedrag van 10.000 euro. Dit overtreft alles en we zijn ongelofelijk trots op deze prestatie. Wij danken nogmaals alle lopers, vrijwilligers en sponsoren. Zonder hen hadden wij dit niet kunnen realiseren en komt het doel van KiKa een stap dichterbij! Met extra dank voor Eigenhuis Keukens die met hun speciale consumentenactie de sponsorteller flink heeft doen stijgen”, aldus Hugo van Osch, directeur van Arte.

Run for Kika

In totaal werden er in zes grote steden in Nederland sponsorlopen georganiseerd. Tijdens het slotevenement in Amsterdam werd een totaalbedrag van 1.126.822 euro voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) gepresenteerd. In totaal hebben 8.500 lopers meegelopen.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?