Arte gaat op Hollandse tour tijdens Küchenmeile 2018 – Arte Groep

Arte gaat op Hollandse tour tijdens Küchenmeile 2018

20 augustus 2018

Helmond, 20 augustus 2018 –  Dit jaar is Arte tijdens de Küchenmeile in een compleet nieuw jasje gestoken. Dit in het kader van het 10-jarig bestaan van Art of Kitchens, waar Arte samen met zes andere leveranciers onderdeel  van uitmaakt. Het thema dat Arte voor haar eigen stand heeft gekozen staat in het teken van ‘Made in Holland’. Je hoeft echter niet bang te zijn dat er klompen op je staan te wachten. Zó letterlijk wordt het Hollandse thema niet doorgetrokken.

U kunt Arte bezoeken bij Art of Kitchens van 16 t/m 20 september 2018  in het Messezentrum in Kirchlengern.

Belevingsmeubel

De blikvanger van de stand van Arte is een uniek belevingsmeubel dat gemaakt is in de maatwerkfabriek van Arte. Het is een designtafel waarbij Arte diverse afwerkingsmogelijkheden laat zien. Dit als knipoog naar het ‘best in class’ productieproces, dankzij het onlangs vernieuwde machinepark.

Primeur: Silestone Silver Lake

Daarnaast laat Arte ook de nieuwste kleuren zien uit het vernieuwde assortiment waaronder de composietkleur Silestone Silver Lake van Cosentino. Het is de eerste keer dat de kleur aan het grote publiek zal worden getoond in grootformaat. De kleur is geïnspireerd op de industriële look waarin de oneffenheden van cement en beton zijn benadrukt. De Silver Lake is lichtgrijs van kleur en is te zien in een moderne keukenopstelling van Probewa.

Ook voor de overige 14 nieuwe kleuren is plaats op de stand van Arte, variërend van Dekton en composiet tot keramiek. Voornamelijk kleuren in de beton- en marmersfeer, want deze blijven populair onder consumenten.

Arte Festival for India

Een Küchenmeile zonder iets te vertellen over het MVO-beleid van Arte is inmiddels ondenkbaar. Deze keer speciale aandacht voor het Arte Festival for India, dat plaatsvindt op 29 september in Helmond. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Arte Right To Education project in India, waarvoor Arte een speciale stichting heeft opgericht. Op de MOW zal dit dan ook onderwerp van gesprek zijn.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?