Arte en PITT cooking introduceren ‘Topkok in de Showroom’ – Arte Groep

Arte en PITT cooking introduceren ‘Topkok in de Showroom’

23 January 2017

Helmond – 19 januari 2017 –  Speciaal voor keukenadviseurs die hun klanten extra willen verwennen is ‘Topkok in de Showroom’ in het leven geroepen. Hierbij worden klanten in de showroom verrast door culinaire hoogstandjes bereid op een keukenblad van Arte (Dekton) en gaspitten van PITT cooking. Bij ‘Topkok in de Showroom’ staat beleving en kookplezier centraal.

Over het concept

Vanuit een samenwerking tussen Arte en PITT cooking is het concept ‘Topkok in de Showroom’ ontstaan. De bedrijven merkten dat ervaren beter is dan vertellen. Door de kookdemonstratie komen klanten in aanraking met de producten en is er volop ruimte om vragen te stellen.

Het concept is geschikt voor diverse gelegenheden, zoals een open dag, een keuken & lifestyle event of tijdens een gezellig avondje uit in de showroom.

Hoe werkt het?

Geïnteresseerde keukenzaken kunnen contact opnemen met de accountmanagers van Arte en/of PITT cooking om de mogelijkheden te bespreken. Zowel de kok, het eten als het promotiemateriaal worden verzorgd door de organisatoren. De keukenzaak zorgt zelf voor deelnemers.

‘Topkok in de showroom’ bij Gemar Keukens

Het concept is pas net geïntroduceerd en het eerste evenement, bij Van der Ham Keukens in Zoetermeer, is onlangs geweest en enthousiast ontvangen. De volgende ‘topkok in de showroom’ is bij Gemar Keukens, ter gelegenheid van de opening van de nieuwe showroom in Cuijk op 5 februari.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?