The Duke Exclusive Suites en stijlvolle bars – Arte Groep

The Duke Exclusive Suites en stijlvolle bars

Trots, trotser, trotst! In samenwerking met Tegelgroep Nederland en Gielissen Interiors mochten wij onder andere maatwerk wastafels voor de super sjieke ‘The Duke Exclusive Suites’ leveren, inclusief de plateaus voor de mini-koffiebar.

De exclusieve hotelkamers zijn een toevoeging op de in 2014 gerealiseerde exclusieve business- en golfclub ‘The Duke’ gelegen aan de A50 te Nistelrode. Begin september werden de vijfsterren suites opgeleverd om de eerste gasten te kunnen ontvangen. De suites met butlerservice kijken uit op een prachtige 18-holes golfbaan. De wastafels zijn vervaardigd uit het keramische Glam Bronze van Fiandre uit de Marmi Maximum collectie. Het mooie aan keramiek is dat het bestaat uit 100% natuurlijke grondstoffen, zodat het recyclebaar is. Voor Arte een belangrijk argument, want duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Deze kleur zit niet in het vaste Arte assoriment, maar uiteraard wel bestelbaar! De plateaus van de mini-koffiebar zijn eveneens gemaakt van keramiek van Neolith TheSize in de kleur Estatuario. Een kleur die standaard in het assortiment van Arte zit.

Restaurant

In het culinaire hart van het restaurant staat een ware blikvanger; de bar. Deze is bekleed met het duurzame keramiek van Neolith TheSize in de kleur Estatuario. Het is een mooie lichte marmerlook met een grijze aders. Het grote voordeel van marmerlooks is dat het de uitstraling van marmer heeft, maar met de voordelen van keramiek; zoals de kras- en vlekbestendigheid. Ook is het materiaal door zijn gesloten oppervlak waterdicht. Vlekken, zuren of sappen hebben geen kans om in het blad te trekken. Doordat de bar gemaakt is in bookmatch, sluiten de aders mooi op elkaar voor een extra harmonieus resultaat.

Stijlvolle bar

Het familiaire karakter van The Duke wordt nog eens extra benadrukt door de bar gemaakt van het kwartscomposiet Silestone by Arte in de kleur Azul Pedra. Kenmerkend voor composiet is dat het kunstmatig gemaakt steenachtig materiaal is, opgebouwd uit verschillende componenten. Het materiaal is krasbestenditg, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Bovendien heeft het een luxe uitstraling die zorgt voor een prettige ambiance.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?