Gemeentehuis Waalre – Arte Groep

Gemeentehuis Waalre

Afgelopen 3 januari was het zo ver: de opening van het nieuwe gemeentehuis in Waalre. Het gebouw staat op de plaats van het oude raadhuis, dat vijfeneenhalf jaar geleden grotendeels door een brand werd verwoest. Het Rijksmonument uit 1929 is volledig gerestaureerd en aangevuld met een nieuw gebouw waarin alle wensen voor het nieuwe gemeentehuis zijn verwerkt, waaronder een bibliotheek, café en zaal voor repetities en optredens.

Arte is in samenwerking met Verschuren interieurbouw verantwoordelijk geweest voor de werkbladen en pantry’s van het gemeentehuis uitgevoerd in composiet Silestone by Arte.

Silestone by Arte is een composietgesteente dat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts bestaat. Hierdoor is het materiaal uiterst hard en niet poreus. De natuurlijke bestanddelen geven het composiet een mooie en strakke uitstraling. Gekozen is voor de kleur Lagoon, een marmerlook die voorzien is van een subtiele lichtgrijze aderstructuur. Het vormt een mooi geheel dat perfect aansluit op het moderne interieur van het gebouw.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?