Miele Experience Center – Arte Groep

Miele Experience Center

Binnen het Miele Experience Center aan de A2 bij Vianen draait alles om beleving. Vrijwel alle huishoudelijke apparaten en inbouwapparaten van Miele staan hier tentoongesteld. Een belangrijk onderdeel hiervan is het Miele Culinary Institute, een uitgebreide kookstudio waar kookworkshops onder leiding van professionele koks worden gegeven. Speciaal voor deze kookstudio heeft Arte in samenwerking met Cosentino diverse maatwerk werkbladen geleverd.

In totaal gaat het om acht eilandbladen, twee ronde tafelbladen en twee afgeronde werkbladen. Gekozen is voor het revolutionaire materiaal Dekton in de kleur Domoos vanwege zijn hittebestendigheid. Het materiaal is bestand tegen hoge temperaturen zonder brand- of schroeiplekken of barsten te veroorzaken. “Het maakt nu niet meer uit als cursisten per ongeluk hete pannen op het aanrecht plaatsen, dat werkt voor iedereen erg prettig!”, aldus een chef-kok van Miele.

Daarnaast is het materiaal vanwege de geavanceerde PST-technologie (Particle Sintering Technology) kras-, vlek-, schok-, vorst,-  UV-bestendig en kleurvast. Niet alleen ideaal voor binnen toepassingen, maar ook voor buitentoepassingen, zoals gevels of buitenkeukens.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?