Beluga Loves You – Arte Groep

Beluga Loves You

Maastricht is sinds kort een Arte-project rijker. In het twee sterrenrestaurant Beluga loves you van Hans van Wolde en Daniëlle de Boer, gevestigd aan Plein 1992 in de wijk Céramique, is een luxe bar gerealiseerd. De bar zal vanaf heden door het leven gaan als de #belugabar.

In samenwerking met Michel Oprey & Beisterveld was Arte verantwoordelijk voor het werkblad en de achterwanden. Deze zijn vervaardigd uit het duurzaam en tijdloos Neolith in de kleur Estatuario Silk. Het keramiek bestaat uit verschillende lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. Daardoor is het keramiek zeer hard en hittebestendig. De natuurlijke grondstoffen zorgen voor duurzaam keramiek met een robuuste uitstraling. De vertaling van de ideeën van de sterrenzaak met betrekking tot licht, ruimte en functionaliteit, heeft Slangen Interieur voor haar rekening genomen.

Door het hoge afwerkingsniveau heeft de Belugabar een internationale uitstraling gekregen. Samen met de royaal gevulde champagnebar en bekende cocktails en gin-tonics, is de #belugabar dé plek bij uitstek voor een luxueus avondje uit.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?