SDG 3: gezondheid en welzijn – Arte Groep

SDG 3: gezondheid en welzijn

16 August 2019

Arte draagt op verschillende manieren bij aan de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers, en daarmee ook aan SDG 3. In 2018 heeft het machinepark bij Arte een complete update gehad. Er zijn op verschillende plekken tilhulpen toegevoegd. Deze tilhulpen maken het gemakkelijker voor medewerkers om materialen te verplaatsen, en zorgen hierdoor voor minder lichamelijke klachten.

Medewerkers op kantoor hebben in vergaderruimtes de mogelijkheid om te staan tijdens meetings. Daarnaast zijn er steeds meer medewerkers die werken aan een bureau waarbij ze naast zitten ook kunnen staan.

Door middel van het dagelijks aanbieden van gratis fruit en een gezonde saladebar, worden medewerkers gestimuleerd om gezonder te lunchen. Aan het begin van dit jaar hebben we extra aandacht besteed aan gezondheid, en werden er naast lezingen over alcohol en drugs ook ontbijtsessies en work-outs gehouden.

De Verenigde Naties stellen dat gezondheid essentieel is voor duurzame ontwikkeling. Het gaat hier dan niet alleen om gezondheid en welzijn voor mensen in Nederland, maar over de hele wereld.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?