Mannen van Steen - Guus Coumans – Arte Groep

Mannen van Steen – Guus Coumans

19 november 2019

Guus Coumans is nog maar net de trotse eigenaar van zijn diploma Bedrijfsmanagement MKB. Hij deed zijn afstudeerstage bij Arte en mag zich nu Verkoopmedewerker Arte in Projecten noemen.

Organiseren van feestjes

Guus is geboren en getogen in het Limburgse Meijel en gaat binnenkort samenwonen met zijn vriendin, die ook net is afgestudeerd.

In het weekend is hij vaak te vinden op festivals. Niet alleen het bezoeken van festivals vindt hij leuk, ook heeft hij met succes meerdere feesten georganiseerd. “Met vrienden organiseer ik wel eens techno- en housefeesten, we zijn zelfs enkele keren gevraagd door festivals om een stage te hosten”. Guus is ook penningmeester bij een jeugdhonk in Meijel waar hij hetzelfde doet. “Hoewel ik het super leuk vind om feesten te organiseren, blijft dit wel een hobby, en zal ik hier nooit mijn werk van maken.” vertelt Guus.

Afgestudeerd

Guus lijkt niet bij Arte weg te slaan, want hij heeft tijdens zijn studie al twee keer stage gelopen bij Arte en is nu medewerker. “Voor mijn opleiding moest ik met medestudenten een onderzoek over innovatie bij een bedrijf doen, toen kwam ik bij Arte uit. Het project ging over innovatie en is binnen Arte in Keukens uitgevoerd” vertelt Guus.

“Een jaar later was ik op zoek naar een afstudeerstage, wederom kwam ik bij Arte terecht. Daar hebben ze snel geschakeld en mij gekoppeld aan de afdeling Projecten. Tijdens mijn stage onderzocht ik wat klanten van de werkwijze van Arte in Projecten vinden en hoe de afdeling zich nog beter kan positioneren op de markt” vervolgt hij.

Van stagiair naar medewerker

Zijn stage verliep zo goed dat hij nu definitief bij Arte aan de slag mag. Na zijn scriptie werd hem gevraagd of hij wilde blijven op de projectenafdeling.

“Ik ben werkzaam op de projectenafdeling als verkoopmedewerker. De komende periode ga ik aan de slag met verschillende werkzaamheden, administratief en commercieel. Daarnaast ga ik me verdiepen in het proces van Arte in Projecten. Maar ik zal nog steeds voor mijn collega’s koffie halen hoor!” sluit hij lachend af.

Wij wensen Guus een leuke en leerzame tijd toe bij Arte!

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?