Klant Uitgelicht - Verschuren Interieurbouw – Arte Groep

Klant Uitgelicht – Verschuren Interieurbouw

4 september 2017

Het is druk op het bedrijventerrein van Verschuren Interieurbouw op de Esp in Eindhoven. De bezoekersparkeerplaats is volledig bezet. Niet met auto’s dit keer, maar met een grote kraan. Vandaag worden er zonnecollectoren geplaatst op het dak van de fabriekshal en dát zien wij van Arte natuurlijk graag. Vandaag hebben we een interview met een klant van Arte in Projecten. We schuiven aan voor een gesprek met Toon Verschuren junior van Verschuren Interieurbouw.

Verschuren Interieurbouw is een familiebedrijf dat zich al ruim 33 jaar bezig houdt met het vervaardigen van Interieur in de ruimste zin van het woord. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf met 75 mensen en voorzien van de laatste technieken. Verschuren mag dagelijks werken aan mooie projecten zoals: Pathé Bioscopen, Rabobanken, Rijnstate ziekenhuis, Prinses Maxima ziekenhuis, hoofdkantoor Aegon, enkele mooie particuliere woningen en nog veel meer. Bij Verschuren Interieurbouw kun je terecht voor verschillende interieuraspecten: van meubels tot wandbekleding. Alles wordt in eigen fabriek vervaardigd. De onbewerkte platen komen de fabriek binnen, worden gezaagd, gefreesd en geplakt. Daarna kunnen de platen in elkaar worden gezet tot meubels, die door dezelfde teams op locatie worden geplaatst.

Verschuren 2.0

Ondanks het Engelse gezegde “Never change a winning team”, is de directie er zich ook van bewust dat stilstand ook achteruitgang kan betekenen. Verschuren Interieurbouw maakt zich daarom klaar voor de veranderende toekomst. In overleg met het personeel is Verschuren bezig met het bijsturen van functies en werkprocessen. Op deze manier wil het bedrijf in de te toekomst nog efficiënter te werk te gaan met het oog op mens en milieu. Een kernwaarde die het familiebedrijf hoog in het vaandel draagt. Want net als bij Arte heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke plaats in de onderneming. Dit doen ze door onder andere zorg te dragen aan de veiligheid van medewerkers, de zonnecollectoren, het scheiden van afvalmaterialen en het hebben van een veiligheidskeurmerk.

Blijven verbeteren

Verschuren Interieurbouw onderscheidt zich door de hoge betrokkenheid. Als familiebedrijf hechten zij hier veel waarde aan. “Wij weten – bij wijze van spreken – precies welke meubels wanneer de fabriek verlaten en denken we graag mee over ontwerp en uitvoering”. Om op die manier de klant altijd op de best mogelijke manier van dienst te zijn. De werkvoorbereiding is aangepast op de laatste technieken en sluit naadloos aan op het moderne machinepark dat ook is voorzien van de laatste technieken en recente updates. “Verschuren 2.0 betekent voor ons zo veel mogelijk meten om te leren uit ons productieproces en bij te sturen waar nodig.” De transformatie naar Verschuren 2.0 is nog in volle gang, maar een innovatief bedrijf als Verschuren is nooit klaar met verbeteren!

Contactgegevens

Verschuren Interieurbouw BV
Esp 422, 5633 AJ Eindhoven
Bedrijfsnummer 2090
T 0031 40 264 73 10
info@verschuren-interieurbouw.nl

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?