Arte spreekt op 11 april over duurzaam ondernemen tijdens de bijeenkomst “Gas eraf en Gas erop”. – Arte Groep

Arte spreekt op 11 april over duurzaam ondernemen tijdens de bijeenkomst “Gas eraf en Gas erop”.

22 March 2018

Woensdagavond 11 april is het alweer het zevende editie van het Duurzaamheidscafe in Deurne met Arte als één van de sprekers. Het bedrijf is sinds de oprichting bezig met duurzaam ondernemen.

Het thema van de avond is “Gas eraf en Gas erop”. Om aan te geven met welke urgentie gewerkt dient te worden aan de energietransitie. Siebe Roefs, een jong ondernemend talent uit Deurne bekend van de Nuon Solar Team, zal de avond inleiden. Gevolgd door zes ondernemers uit Deurne die met een PechaKucha presentaties zullen vertellen over hun bijdragen aan een betere wereld en wat daar in de praktijk al aan wordt gedaan. Hugo van Osch, directeur-eigenaar van Arte zal spreken over de ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid bij Arte. Andere gast sprekers zijn:

  • Bart Vedder van Bakkerij Vedder, wie veel energie steekt in de productontwikkeling van gezondere ingrediënten en een innovatieve bereidingswijze.
  • Maurice Arons, directeur-eigenaar van Lixero, over duurzame verlichtingssystemen.
  • Henk Kuijpers, wie over is gestapt naar een meer duurzame bedrijfsvoering met Heyde Hoeve Varken.
  • Hans Martens, algemeen directeur van BMW Helmond, over BMW’s elektrisch rijdenprogramma.
  • Mariëlle van Lieshout, eigenaresse van een oesterzwammenkwekerij in Liessel, wie met BotanicBites een vegetarische worst ontwikkelde van oesterzwamvoetjes.

De avond, in het CultuurCentrum in Deurne, zal door Willy Koppens geleid worden wie de zaal de mogelijkheid zal geven vragen te stellen aan de sprekers.

Ben jij erbij? Kijk voor meer informatie op de website:
http://duurzaamheidscafedeurne.nl/

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?