Arte in ijsbad voor het goede doel! – Arte Groep

Arte in ijsbad voor het goede doel!

3 april 2018

De lente is officieel begonnen, maar voor medewerkers van Arte uit Helmond was het vrijdag 30 maart IJSkoud.

Directie en collega’s stapten voor de Cool4ALS challenge één minuut lang in een ijsbad. Voor de 0%4ALS  kanjers eindigden het vasten. Om op deze manier geld in te zamelen voor stichting zoalsjan die als doel heeft mensen met ALS te helpen aan hulpmiddelen en diensten. Met beide challenges heeft Arte ruim 6.361 euro opgehaald.

Holland 4 ALS

Het geld dat Arte heeft ingezameld is bedoeld als aanloop naar het nationale Holland 4 ALS evenement dat op 10 en 11 mei 2018 plaatsvindt. Tijdens dit grote sportevenement leggen deelnemers binnen 24 uur een parcours af tussen Groeningen en Soest in estafettevorm. De onderdelen bestaan uit: zwemmen, fietsen, hardlopen en kanoën.

Een steen maakt het verschil

Het bedrijf zet zich ieder jaar in voor een goed doel. Vorig jaar was dit KiKa. Met de Run for Kika wist het bedrijf een recordbedrag op te halen en stond hiermee ruim bovenaan in de landelijke lijst met bedrijventeams. Dit jaar is gekozen voor ALS:

“We hebben onlangs een zeer gewaardeerde klant verloren aan deze vreselijke ziekte. Toen we door een andere klant, Eigenhuis Groep, gevraagd werden om hen te ondersteunen voor het Holland 4 ALS evenement twijfelden wij dan ook geen moment. Het is mooi om te zien dat wij in staat zijn om met elkaar zo’n mooi bedrag op te halen”, aldus Hugo van Osch, directeur van Arte.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?