Arte goes Italian style! – Arte Groep

Arte goes Italian style!

28 augustus 2017

Met een knipoog naar Italië, presenteert Arte dit jaar tijdens de Küchenmeile een aantal trendy en populaire marmerlook kleuren, waaronder de Eternal Marquina en Eternal Statuario van Silestone. De Blanco Carrara, de bijzondere keramiek kleur van Neolith TheSize, maakt de marmerlook collectie compleet. Naast de marmerlooks zal ook de echt marmer Carrara te zien zijn. Hiermee speelt Arte in op de kleurentrend waarbij de klassieke marmers in een nieuw jasje worden gestoken.

Daarnaast presenteert Arte haar nieuwe prijslijst die afgelopen mei in keukenland geïntroduceerd is. Met de nieuwe prijslijst doorbreekt Arte oude patronen en zet daarmee een nieuwe trend. Vanaf dit jaar is alles ondergebracht in vergelijkbare prijsgroepen, of het nu gaat om graniet, composiet, keramiek of Dekton. Op basis van kleur en randafwerking is de prijs snel en eenvoudig te bepalen. De prijslijst komt tegemoet aan de vraag van keukenzaken om materialen eenvoudiger met elkaar te kunnen vergelijken. Voorheen was alleen een onderlinge vergelijking mogelijk. Hierdoor is het nu mogelijk om alle materialen in één oogopslag eenvoudig te kunnen vergelijken en berekenen.

U kunt Arte bezoeken bij Art of Kitchens van 17 t/m 20 september 2017 in het Messezentrum in Kirchlengern.

Blikvanger: pizza keuken

Het aroma van vers gemaakte pizza’s zal dit jaar de stand van Arte omdopen in Italiaanse sferen. De pizza’s worden bereid op een marmerlook werkblad met een schitterende kristalglans, gemaakt van Dekton in de kleur Tundra. De kleur, onderdeel van de Dekton XGloss collectie, is geïnspireerd op natuursteen. De witte ondergrond gecombineerd met de grijze aders zorgen voor een authentieke uitstraling. De pizza keuken is voorzien van een SMEG oven uit de nieuwe collectie.

Nanotechnologie

Dekton XGloss heeft zijn eigenschappen te danken aan het geavanceerde Nano technologisch proces en een mechanisch polijstproces. Deze zorgen voor een oogverblindende glans en waterafstotende eigenschappen, waarmee het materiaal goed bestand is tegen vlekken. Bovendien heeft het materiaal een hoog hardheids- en weerstandsniveau.

N-Boost

Daarnaast zullen de composiet kleuren Marquina, Statuario en Iconic Black met de N-Boost gepresenteerd worden . De eerste composiet collectie van Silestone die met de N-Boost technologie wordt vervaardigd. Deze innovatie van Cosentino maakt de reiniging en het onderhoud van het blad nog gemakkelijker. Bovendien zorgt het voor meer kleurintensiteit en een hogere glansgraad van het oppervlak.

Overige kleuren

Naast de eigen stand laat Arte ook een aantal keukenbladen zien in het gebouw van Art of Kitchens. Zo is Sensa Black Beauty suede van Cosentino, Marmer Carrara, Dekton Fossil, Iron Grey en Beton Riverwashed van Neolith TheSize te zien.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?