Arte bouwt verder aan duurzame toekomst | Arte Groep

Arte bouwt verder aan duurzame toekomst

22 June 2022

Arte bouwt verder aan duurzame toekomst

Froukje van Osch en Niels van den Beucken volgen Hugo van Osch vanaf 15 juni 2022 op als Algemeen Directeur. Niels blijft aandeelhouder en Froukje neemt een deel van de aandelen over.

Een ander deel van de aandelen gaat naar industriële beleggingsgroep Anders Invest. Hiermee komt voor Hugo van Osch als oprichter een einde aan 27 jaar directeurschap van Arte.

“Met mijn opvolgers Niels en Froukje en onze gepassioneerde medewerkers kan Arte de toekomst in. We zijn blij met Anders Invest wiens lange termijn visie met de focus op duurzaamheid naadloos aansluit bij die van Arte. Het was een prachtige periode, die ik met een gerust hart kan afsluiten” aldus een trotse Hugo van Osch die voorlopig op de achtergrond betrokken blijft als adviseur.

Froukje van Osch (30) is sinds januari 2018 werkzaam bij Arte in de rol van Commercieel Directeur en Niels van den Beucken (45) begon als stagiair en is sinds 2007 Financieel Directeur bij de duurzame keukenbladenproducent. “Ik kijk ernaar uit om de ingeslagen koers verder uit te bouwen met Anders Invest als nieuwe aandeelhouder”, aldus de voormalig Financieel Directeur.
Daar sluit Froukje zich bij aan: “We bouwen verder aan de verduurzaming van onze bedrijfsvoering op alle mogelijke fronten. We blijven werken met aandacht voor mens, milieu en maatschappij en realiseren hiermee positieve verandering in de keten”.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?