Een keukenblad van Dekton in verschillende kleuren | Arte

Dekton keukenbladen in verschillende kleuren en stijlen

16 June 2022

Ontdek Dekton! Volkomen onderhoudsvrij, vlekbestendig én slijtvast. Niet voor niets razend populair in keukenland, dus. Wat Dekton zo aantrekkelijk maakt? De strakke uitstraling en exclusieve kleuren. We vertellen je meer.

Wat is Dekton precies?

Dekton is een bijzonder materiaal. Samengesteld uit kwarts, porselein en glas. Deze materialen worden in het productieproces samengeperst. Onder hoge druk en temperatuur ontstaat daarbij een ultracompacte massa. Het resultaat? Een zeer hard en niet poreus materiaal: Dekton. Bijzonder praktisch, hygiënisch én simpelweg heel mooi. Het ideale werkblad.

De voordelen van een Dekton werkblad

Een Dekton keukenblad heeft, naast een prachtige uitstraling, nóg een aantal voordelen.

  • Door de harde persing is het erg krasbestendig én slijtvast. Dit zorgt voor een lange levensduur.
  • Eén van de fijnste voordelen: Dekton is geheel vlekvast. Dit komt door de lage poreusheid. Zelfs afvoerreiniger maakt geen schijn van kans.
  • Omdat het niet gevoelig is voor vuil of vlekken, is het materiaal enorm onderhoudsvriendelijk.
  • Dekton is UV bestendig en verkleurt dus niet door de zon.
  • Tot slot: het materiaal kan enorm goed tegen hitte. Extreme temperatuurverschillen? Ook geen probleem.

Hoe ziet een Dekton aanrechtblad eruit?

Die vraag kent geen klinkklaar antwoord. Een Dekton werkblad wordt namelijk vervaardigd uit 100% natuurlijke basisstoffen. Hierdoor wijken kleur en structuur soms af; geen enkel keukenblad is hetzelfde. Dit draagt bij aan de charme en ruige aantrekkingskracht van het materiaal. Kies je voor Dekton? Dan kies je voor een uniek design.

Wat is jouw favoriete look?

Dekton kent een combinatie van verschillende technieken. Dit heeft niet alleen geleid tot een materiaal met vooruitstrevende producteigenschappen. Ook elk type oppervlak kan worden nagebootst. Zo zijn er keukenbladen in beton- en houtlook. Of ga je voor een lookalike van natuursteen? De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos. Toch hebben alle Dekton werkbladen één ding met elkaar gemeen. Ze zien er niet alleen fantastisch uit. Ze voelen ook hetzelfde als hun natuurlijke equivalent.

Dekton past zich aan elke stijl aan

Met een Dekton aanrechtblad creëer jij de keuken van je dromen. Geheel naar jouw smaak en stijl. Want dát is wat telt.

  • Fan van een industriële keukenstijl? Ga voor een Dekton werkblad met reliëf. Combineer met robuuste keukenkastjes en metalen hanglampen. Die stoere en ruwe sfeer wordt werkelijkheid.
  • Past een elegante, Scandinavische stijl beter bij jou en je keuken? De natuurlijke werkbladen bieden uitkomst. Materialen als marmer of graniet zijn hierbij natuurgetrouw nagebootst. En zo heb je wél een luxe look, maar dat zonder onderhoud. Beter wordt het niet.
  • Of toch wel. Als je van een ultramoderne uitstraling houdt tenminste. Start met strakke meubels van hoogglans en grote tegels. Zet de puntjes op de i met een effen Dekton werkblad. In welke kleur dan ook.

Verschillende Dekton keukenblad kleuren

Naast verschillende stijlen, zijn Dekton keukenbladen beschikbaar in een groot kleurenpalet. Van neutrale en serene cementen zoals Kreta en Danae. Tot uitgesproken contrasten en kleurvariaties zoals Trilium of Taga. En wat dacht je van donkere tinten? Zoals Sirius, met een sterke visuele impact. Of Bromo, een blauwzwarte lei. Alles is mogelijk.

Voor welk Dekton werkblad ga jij?

Wat je stijl ook is: Dekton is de juiste keuze. De voordelen én het uitgebreide aanbod overtreffen je verwachtingen. Gegarandeerd. Hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op of bezoek een van onze verkooppunten.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?