Alles wat je moet weten over een keukenblad van Neolith – Arte Groep

Alles wat je moet weten over een keukenblad van Neolith

5 juni 2021

Neolith. Oftewel: het materiaal van de toekomst. Dit materiaal wint al jaren aan populariteit. Wij snappen wel waarom. Neolith is namelijk het resultaat van een selectie van de beste grondstoffen en een revolutionair productieproces. Hierdoor ontstaat een compact blad met bijzondere eigenschappen. Welke dat zijn, delen we met je in deze blog. Je leest alles over een keukenblad van Neolith.

Wat is Neolith?

Neolith is een 100% natuurlijk materiaal met – zoals al aangegeven – een aantal erg interessante eigenschappen. Deze eigenschappen maken het materiaal geschikt voor oneindig veel toepassingen. Zowel binnen als buiten. Neolith is erg compact en hard, waardoor het hitte-, zuur- en krasbestendig is. Daarnaast heeft het een hoge breeksterkte en is het bestand tegen druk- en gewichtsbelasting. En het mooiste van alles? Een blad van Neolith heeft weinig onderhoud nodig. Wat een win-win-win situatie!

Is Neolith geschikt voor jouw keuken?

Het korte antwoord? Jazeker. Een werkblad van Neolith is geschikt voor elke keuken en elke stijl. Dat lichten we graag toe.

Neolith is namelijk in een grote verscheidenheid aan kleuren verkrijgbaar. Zowel in grijs- als in bruintinten. Maar ook in beton- en marmerlook. Dit laatste geeft je een prachtige luxe uitstraling en een ongeëvenaard gebruiksgemak.

Een werkblad van Neolith onderhouden

Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Maak jouw keukenblad van Neolith eenvoudig schoon met een sopje van ArteCream. Spoel het blad daarna na met water en veeg het vervolgens droog met een droge, pluisvrije doek.

Benieuwd hoe een Neolith blad er in het echt uitziet?

Mooi. We hebben namelijk de mooiste plaatjes voor jou verzameld. Zo kan een werkblad van Neolith eruitzien in jouw keuken.

Inspiratie opdoen?

Of een keukenblad van Neolith in het echt bekijken? Maak een afspraak bij één van onze verkooppunten. Er zit altijd een keukenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Meer lezen over trends, materialen en andere keuken gerelateerde zaken? Je vindt ze op onze blogpagina. Veel leesplezier!

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?