Team Arte haalt recordbedrag op tijdens Run for KiKa – Arte Groep

Team Arte haalt recordbedrag op tijdens Run for KiKa

4 July 2017

Afgelopen zondag stond in het teken van de vijfde editie van de jaarlijkse vrijwilligersdag van Arte; de Run for KiKa in Eindhoven. In totaal hebben 78 lopers en 10 vrijwilligers zich ingezet voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek en betere behandelmethoden. Het team bestond uit medewerkers, hun gezinnen, leveranciers, klanten en relaties. Met een totaalbedrag van 24.735 euro behaalde Arte het hoogste inzamelbedrag van alle teams en won daarmee de bedrijvenbokaal.

Sponsorbedrag

Aan de oproep om te sponsoren werd massaal gehoor gegeven. “Ons streefbedrag was 10.000 euro. Hier zijn we ruimschoots overheen gegaan”, aldus Hugo van Osch, directeur van Arte. Hij vervolgt: “Het is een groepsprestatie waar wij enorm trots op zijn. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen. Eigenhuis Keukens, onderdeel van Eigenhuis Groep en een zeer gewaardeerde klant van Arte, heeft zelfs een consumentenactie opgezet. Zij hebben een week lang bij iedere verkochte keuken 150 euro gedoneerd”. In totaal heeft Eigenhuis Keukens een bedrag van maar liefst 14.250 euro opgehaald en gedoneerd.

Sandra van Vegchel, algemeen directeur Eigenhuis Groep, was afgelopen zondag aanwezig om de cheque persoonlijk aan Hugo en Niels van den Beucken, financieel directeur van Arte, te overhandigen.

Run for Kika

In totaal worden er in zes grote steden in Nederland sponsorlopen georganiseerd. In Eindhoven liepen 1.000 lopers mee en haalden hiermee een bedrag op van 124.039,70 euro voor Stichting Kinderen Kankervrij.

KidsRun

Om een speciaal tintje te geven aan de KidsRun heeft Arte een spetterend optreden geregeld van Mr. Stosic. Met zijn moves bewees de 10-jarige Daniel Stosic waarom hij vorig weekend in de finale van Holland’s Got Talent een knappe tweede plaats behaalde. Na zijn optreden liep Daniel de KidsRun mee met 150 andere kinderen.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?