Directie Arte uitgebreid met Froukje van Osch – Arte Groep

Directie Arte uitgebreid met Froukje van Osch

10 January 2018

Helmond – januari 2018: Froukje van Osch is met ingang van 1 januari 2018 de Commercieel Directeur van Arte. Met deze benoeming bestaat de directie van Arte naast Froukje nu uit Hugo van Osch (oprichter en algemeen directeur) en Niels van den Beucken (financieel directeur).

Ambitie

De laatste jaren heeft Froukje veel ervaring opgedaan bij een internationale -sales georiënteerde -organisatie. Zij heeft de rol van de salesafdeling flink zien veranderen en heeft hier ook een duidelijke visie op: “De wereld verandert snel. Afdelingen zoals marketing, werkvoorbereiding en service krijgen een steeds groter wordende rol als het gaat om klantcontact. Mijn ambitie is om met een nieuw perspectief, Arte de komende jaren verder te laten groeien”, aldus Froukje.

Doelstelling

Froukje is ontzettend enthousiast over de mogelijkheden die de veranderende maatschappij biedt. Ze zegt hierover: “Het opbouwen van duurzame, lange termijn relaties met klanten, kan alleen als je het samen doet. De positieve belevingen die klanten ervaren in het contact met Arte zullen we de komende jaren verder waarborgen. Om continu in te spelen op de steeds veranderende wensen en behoeften van klanten, zie ik als een uitdaging”.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Eén van de speerpunten van Arte is het MVO-beleid, gebaseerd op de drie P’s: People, Planet en Profit. “Ik vind het fantastisch om te zien dat Arte op dit gebied zo ver is, zoals het Arte Right To Education project in India, waarin we onderwijs voor kinderen buiten de granietgroeves gaan faciliteren. De sterke focus van Arte op MVO en duurzaam ondernemen, sluit nauw aan bij mijn eigen manier van leven”.

Tot slot voegt Froukje toe: “Mijn vader is in 1995 met Arte gestart vanuit een passie en ik vind het bijzonder dat ik op mijn eigen manier kan bijdragen aan de continuïteit van Arte”.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?