Arte genomineerd voor Marketing Award voor Duurzaamheid – Arte Groep

Arte genomineerd voor Marketing Award voor Duurzaamheid

24 november 2015

Helmond  november 2015 – Als maatwerkleverancier van keukenbladen mag Arte niet ontbreken op hèt eendaagse lifestyle-event voor keuken- en badkamerspecialisten. Tijdens de KIM/STS Vakdag die op 30 november plaatsvindt, verzorgt Arte in samenwerking met MVO Nederland een tweetal seminars over duurzaam ondernemen. Daarnaast heeft Arte een gezamenlijke stand met Cosentino, waar een Dekton showroomkeuken wordt verloot, inclusief de pitten van PITT cooking  en Qcina Artego by Probewa-kasten. Het programma wordt afgesloten met de bekendmaking van diverse awards, waaronder de Marketing Awards voor Duurzaamheid. Een award waar Arte kans op maakt!

Seminar: praktische tips voor Duurzaam Ondernemen

Steeds meer bedrijven zijn bezig met Maatschappelijk verantwoord Ondernemen (MVO). Ook in de keuken- en sanitairbranche. Arte ziet het als een verplichting aan onze kinderen om goed om te gaan met natuurlijke hulpbronnen. Door te werken met respect voor mens en milieu zal het Helmondse bedrijf niet alleen nu, maar ook in de toekomst succesvol zijn. Arte heeft MVO Nederland gevraagd om haar visie te geven op de toekomst, de branche en waarom het juist voor het MKB belangrijk is de boot niet te missen en zich te onderscheiden t.o.v. van ketens als IKEA. In korte seminars van 2 x 15 minuten geeft MVO Nederland inzicht in actuele MVO-trends en hoe u hier als MKB’er voordeel uit kunt halen.

Aanmelden voor de KIM Vakdag kan gratis en snel via deze link. Voor de seminars hoeft u zich niet apart aan te melden.

Marketing Award voor Duurzaamheid

Dat Arte in haar denken en handelen bewust is van haar verantwoordelijkheden op gebied van mens, milieu en maatschappij, wordt niet alleen geroepen, maar ook keer op keer weer bewezen. Bijvoorbeeld door als eerste in de branche gecertificeerd te zijn op de MVO Prestatieladder niveau 3, aangesloten te zijn bij mensenrechten organisatie TFT, een duurzaam product op de markt te brengen (ArteEco), een jaarlijkse vrijwilligersdag te organiseren maar ook door samen te werken met gemeente Helmond en MVO Nederland. Deze activiteiten zijn niet onopgemerkt gebleven en om die reden heeft KIM/STS (Keuken &- Interieur Magazine en Sanitair & Tegel Specialist) Arte genomineerd voor de Marketing Award voor duurzaamheid. Stemmen op Arte voor deze award kan op de vakdag zelf.

Standbezoek

Naast de bovengenoemde seminars, heeft Arte in samenwerking met Cosentino ook een stand. Hier kunnen bezoekers terecht met allerhande vragen op het gebied van MVO en laat het bedrijf in samenwerking met Cosentino een van de meest duurzame werkbladen zien: Dekton. Een materiaal dat levenslang meegaat en ook nog eens beschikt over unieke eigenschappen, zoals kras-, vlek- en hittebestendig. Het Dekton werkblad is te zien in een eilandopstelling voorzien PITT cooking-pitten en Qcina Artego by Probewa-onderkasten. Deze showroomkeuken wordt tijdens deze dag zelfs verloot onder de bezoekers van de vakdag! U kunt Arte vinden op stand E24 + E25.

Over de KIM/STS Vakdag

De KIM/STS Vakdag is een eendaags lifestyle-event voor keuken- en badkamerspecialisten en vindt plaats op 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers genieten van een hapje, een drankje en presenteren zich diverse leveranciers. Een dag waarbij de nadruk ligt op de presentatie en duurzaamheid. Aanmelden voor de KIM/STS Vakdag doet u eenvoudig en snel door op deze link te klikken en uw gegevens in te vullen.

Benieuwd of wij iets voor uw project kunnen betekenen?