Een werkgever waar je op kunt bouwen

Het allerbelangrijkste vinden wij dat al onze medewerkers iedere dag gemotiveerd, gezond en met plezier aan het werk gaan. We werken daarom continu aan duurzame inzetbaarheid, ontwikkeling en motivatie van onze eigen mensen. We bevorderen een gezonde levensstijl, hechten grote waarde aan inclusiviteit, leiden medewerkers op gedurende hun hele carrière en betrekken iedereen actief bij de koers van ons bedrijf.

Liever een goede klik

Beoordelingsgesprekken? Doen we niet aan. We voeren graag een goed gesprek en dat doen we waar mogelijk tijdens een wandeling, zo blijven we ook nog eens in beweging. Wij vinken niet even een lijstje met je af, maar praten over de dingen die er écht toe doen voor jou en voor ons.

Onze nieuwe collega's selecteren wij niet op cv, maar op potentie en een persoonlijke klik. We investeren dus in duurzame werkrelaties. Denk jij dat je het in je hebt? En wil jij een steentje bijdragen aan ons succes?

Bekijk onze vacatures Bekijk onze vacatures

Altijd blijven leren

De ontwikkeling van onze collega’s is enorm belangrijk. Daarom gooien we je niet meteen in het diepe. Via ons eigen interne leerplatform ‘Arte Academy’ bieden we opleidingen en trainingen op werk- én persoonlijk gebied. Je krijgt daarbij persoonlijke begeleiding van een mentor en leermeester. Zij leren jou de kneepjes van het vak. Je hebt toegang tot een uitgebreid extern opleidingsprogramma dat we samen met het Expertisecentrum Meubel uitvoeren. Dit geeft jou meer afwisseling in je werk en ons een grotere flexibiliteit.