Welkom in ons digitale MVO jaarverslag

Steeds vaker zien we dat er meer aandacht is voor duurzaamheid. Bij bedrijven, maar zeker ook bij consumenten. We staan vaker stil bij alles wat er om ons heen gebeurt. En het feit dat de toekomstige generatie een kans moet krijgen om te leven in een fijne en duurzame wereld.

Bij Arte zijn we deze weg jaren geleden al ingeslagen. We besloten duurzaamheid als uitgangspunt te nemen. We raakten hierin bevlogen en maakten de transitie door van productiebedrijf naar duurzaam bedrijf.

 

De trots en saamhorigheid die we als bedrijf in deze jaren hebben bereikt met onze manier van zakendoen, maakt dat duurzaamheid in ons DNA zit. We stralen dit uit naar álle partners, van leverancier tot klant en naar de consument.

We mogen onszelf kartrekker en koploper noemen in onze branche. Niet alleen in de keukenbranche, ook buiten onze branche zijn we een inspiratie voor anderen. We willen laten zien dat iedereen een steen kan bijdragen. Zo veranderen we samen de keten op een positieve manier en zorgen we voor een betere wereld. Voor nu én toekomstige generaties. Want wij geloven dat één steen het verschil maakt!

Onze ketenbenadering

 

Certificeringen