Welkom in ons digitale MVO jaarverslag

Onze duurzaamheidsstrategie is gekoppeld aan de Sustainable Development Goals. Al onze duurzame initiatieven dragen een steentje bij aan deze doelen, die de basis leggen voor een betere en duurzamere wereld voor iedereen.

Dit begint al bij de groeves waar we ons materiaal inkopen. Een Arte blad moet steengoed zijn, en dat staat synoniem voor een duurzame keten. Samen met een onafhankelijke organisatie controleren we of het materiaal eerlijk wordt verkregen en of de werkomstandigheden van alle betrokkenen goed zijn.

Tijdens het verwerken van het materiaal in de fabriek van Arte creëren we een gezonde werkomgeving. Het welzijn van onze medewerkers staat voorop.

 

Dit doen we niet alleen door het aanbieden van vers fruit en salades, maar ook bijvoorbeeld door het gebruik van tilhulpen. Wij vinden dat gezonde en veilige werkomstandigheden cruciaal zijn voor werk- en levensplezier.

We zoeken naar manieren om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Met onze ketenbenadering voldoen we aan de voorwaarden die de overheid stelt op het gebied van duurzaamheid. Want duurzaamheid en kwaliteit gaan bij ons hand in hand. En hoe klein onze keuzes ook lijken, de impact ervan is groot!

Benieuwd hoe we onze inspanningen concreet maken? Klik op de pijler mens, milieu of maatschappij!

Onze ketenbenadering

 

Certificeringen