Een steengoede partner.

Jouw klanten weten wat ze willen. Een keukenblad met een duurzaam karakter. Van een zo hoog mogelijke kwaliteit maar wel tegen een eerlijke prijs. Om hen in die behoefte te voorzien, ben jij op zoek naar een partner met verstand van zaken. Naar mensen met een passie voor het vak. Die steengoed zijn in wat ze doen. Die het hele proces van bestelling tot en met het inmeten en monteren bij de consument snappen én kunnen verzorgen.

Arte is die partner voor jou.

Behoefte aan persoonlijk advies? Behoefte aan persoonlijk advies?

In goed vertrouwen

Wij verstoppen ons niet graag achter telefoonnummers en e-mailadressen. Daarom zorgen we altijd voor een gezicht bij de naam. Zodat jij precies weet wie je voor welke vraag, opmerking of antwoord nodig hebt. Eerlijkheid en vertrouwen staan hierin voorop. Jij kunt op ons bouwen.

Op maat gemaakt

We zien het steeds vaker. De consument heeft meer en meer behoefte aan grotere werkbladen of keukeneilanden. Aan deze wensen voldoen, is niet altijd even makkelijk. De moeilijkheden die hiermee gepaard kunnen gaan, nemen we je graag uit handen. Arte ontzorgt.

Altijd blijven leren

Onze materiaalsoorten hebben allen hun eigen kenmerken, voor- en nadelen. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Om deze kenmerken goed over te kunnen brengen aan de consument bieden we verkooptrainingen aan. Altijd op de hoogte!

Arte en duurzaamheid.
Met oog op de toekomst.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden dan ook op de meest eerlijke en verantwoorde manier geproduceerd. Dit heeft een positief effect op de volledige keten. Van de groeves in het buitenland tot en met de levering en montage bij de consument. Uiteraard gaat duurzaamheid veel verder dan maatschappelijk verantwoord produceren alleen. Arte garandeert daarnaast een lange levensduur op haar producten.

Lees meer
Arte granietgroeve India

Partner worden?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Wist je dat je als partner van Arte profiteert van goede en eerlijke inkoopprijzen, gratis verkooptrainingen, deskundig advies en meer? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Laat van je horen

Partner worden, verkooptraining of advies nodig?

We staan voor je klaar.

Neem contact op met Jorien