Invisacook by Arte, de onzichtbare kookplaat

Arte introduceert als eerste in Nederland Invisacook by Arte. Maak kennis met deze revolutionaire kooktechniek.

Invisacook by Arte is een werkblad waar rechtstreeks op gekookt kan worden. Een speciaal ontwikkelde inductieplaat wordt net onder het werkblad aangebracht, en verwarmt pannen door het werkblad heen. Zo ontstaat een functioneel kookblad met een luxueuze designlook.

Kant en klaar

Omdat de kookplaat niet in, maar onder het werkblad zit, hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van freeswerk. Doordat er geen uitsnijdingen in de plaat zitten, blijft het blad één solide geheel.

Hygiëne

Een naadloos blad garandeert nog meer hygiëne en een strakkere look die perfect aansluit bij elke keuken. Het blad is gemakkelijk schoon te maken.

 

Extra werkruimte

Is de kookplaat uitgeschakeld, dan kan het werkblad gebruikt worden om groente te snijden, een smoothie te maken of zelfs de krant te lezen. Dat maakt Invisacook by Arte ideaal voor kleine ruimtes als een tiny vakantiehuis in de natuur, een boot of een studio in de stad.

Koken op afstand

Het bedieningspaneel van de kookplaat kan worden ingewerkt in een lade die na het koken discreet wegschuift, zodat niets nog de aanwezigheid van een kookplaat verraadt. Invisacook by Arte wordt bediend met een app, via je smartphone.

Duurzaam

Invisacook by Arte heeft meer te bieden dan alleen een mooie uitstraling. De kookplaat werkt met inductie, een techniek die gerechten dubbel zo snel opwarmt dan de traditionele kookplaten. Tegelijkertijd ligt het energieverbruik een stuk lager.

 

Kindvriendelijk

Het werkblad wordt niet heet tijdens het koken. Neem je de pan weg, dan voelt het werkblad lauw aan. Invisacook by Arte is 100% veilig ook met kinderen in huis.

Grote keuze

Bij de plaat kun je kiezen voor twee, vier of vijf branders in verschillende opstellingen. Zo vind je altijd de kookplaat die past.

Heb je vragen? Wij helpen je graag!