Leven is beleven.

Ieder project is uniek. Daar hoort een uniek product bij. Gelukkig weten we daar bij Arte wel raad mee. Want wat je vraag ook is, de mogelijkheden zijn eindeloos. Niet alleen op het gebied van materiaal, technische eigenschappen en kleur. Maar ook wat betreft de afmetingen én de levertijd. Het woord ‘nee’ hoor je hier niet snel vallen. Wij denken liever in (maatwerk)oplossingen.

Zo dragen wij ons steentje bij aan jouw project. Of het nu gaat om tafel- en keukenbladen in horecagelegenheden, uitgiftebalies en koffiecorners in kantoren of wastafels voor hotelketens.

Behoefte aan persoonlijk advies? Behoefte aan persoonlijk advies?

Steengoede mensen

Wij werken met de beste mensen. Mensen met verstand van zaken en passie voor het vak. Zo komen wij tot het mooiste eindresultaat voor ieder project. Voor minder doen we het niet.

Maak kennis Maak kennis

Groots in kwaliteit

Kies je voor Arte? Dan kies je voor de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Doordat we samenwerken met vaste partners, kunnen we erop vertrouwen dat we enkel de beste materialen geleverd krijgen. En jij dus ook.

Vertel me meer Vertel me meer

Snelle
levering

En dan hebben we het niet alleen over de levering van de benodigde materialen en producten. Ook een passende prijsopgave ligt binnen de door jou gestelde termijn in jouw digitale postvak. Zo kun jij zo snel mogelijk handelen.

Vragen? Laat het weten! Vragen? Laat het weten!

Arte in projecten.
Met oog op de toekomst.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze producten worden dan ook op de meest eerlijke en verantwoorde manier geproduceerd. Dit heeft een positief effect op de volledige keten. Van onze groeves in het buitenland tot en met de montage. Uiteraard gaat duurzaamheid veel verder dan maatschappelijk verantwoord produceren alleen. Daarom zorgen wij dat onze materialen zo lang mogelijk meegaan voor jouw specifieke situatie.

Lees meer
Arte groeve medewerkers India

Op maat gemaakt.
Wij denken met je mee.

Van tafel- en keukenbladen in horecagelegenheden tot uitgiftebalies en koffiecorners in kantoren tot wastafels voor hotelketens. Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte oplossing. Afwijkende formaten zijn daarin geen enkel probleem.

Vraag een offerte aan
Arte in Projecten natuursteen

Behoefte aan persoonlijk advies?

We staan voor je klaar.

Neem contact op met Hanneke

Manager Arte in Projecten