Al sinds onze oprichting in 1995 spelen wij in op de groeiende vraag naar natuursteen werkbladen en later ook andere materialen als composiet, marmer, keramiek, Dekton en Neolith. Maar dat doen we niet zomaar.

Om een steentje bij te dragen aan een positieve verandering in de keten – van groeve tot en met de montage bij de klant – werken wij op een zo duurzaam mogelijke manier. Wat dat in de praktijk betekent? Simpel.

Bij alles wat we doen houden we rekening met zowel mens als milieu.

Zodat mensen ook in de toekomst van het leven kunnen blijven genieten. En dat gaat verder dan het verlagen van onze CO2 footprint en energiezuinige logistieke processen. Zo kopen wij de juiste materialen in bij eerlijke leveranciers. En nemen we ons productieproces en de bijbehorende werkomstandigheden onder de loep.

Arte groeve medewerkers India

Onze mensen – ver weg en dicht bij huis – werken dag in, dag uit met zware materialen. Dat moet kunnen. Maar wel zonder gevolgen voor hun gezondheid. Daarom zorgen we voor automatisering waar mogelijk. Zijn we flexibel in de inzet van onze medewerkers. En trainen we in competenties en energiemanagement. Alles om het welzijn van onze steengoede mensen te waarborgen.

Iets wat resulteert in een kwalitatief hoogstaand blad. Een blad waar wij trots op kunnen zijn en waar jij nog jaren – onbezorgd – van kunt genieten. Dat zit in ons DNA.

Behoefte aan persoonlijk advies?

We staan voor je klaar.

Neem contact op met Arte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.