Leven is beleven.

Een keuken maakt onderdeel uit van de mooiste momenten van ons leven. Deze krijgt dan ook veel te verduren. Van die eerste beschuit met muisjes tot een verjaardagstaart met 90 kaarsjes. Een keukenblad van Arte doorstaat het allemaal. En dat niet alleen! Wil je echt met een gerust hart de sterren van de hemel kunnen koken? Dat is mooi, want onze keukenbladen zijn een verantwoorde, duurzame keuze. Onbezorgd genieten. Nu en in de toekomst.

Alles over duurzaamheid Alles over duurzaamheid

De keuze is reuze

Jij hebt jouw eigen stijl. Daar hoort een passend keukenblad bij. Daarom kun je bij Arte terecht voor een verscheidenheid aan materialen, kleuren, designs, afwerkingen en andere opties.

Onze materialen Onze materialen

Onbezorgd genieten

Kies je voor Arte? Dan kies je voor de hoogst mogelijke kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat beloven we. Om die woorden kracht bij te zetten, hebben wij onze garantietermijn verlengd naar tien jaar. Onbezorgd genieten dus.

Vraag aan Vraag aan

Mooi én praktisch

Ga - bij het uitzoeken van een keukenblad - voor een variant die niet alleen past in het plaatje, maar ook bij de praktische eisen van jouw keuken. Afhankelijk van jouw materiaalkeuze is jouw blad bestendig tegen de meeste gebruikssporen.

Leer meer Leer meer

Eerst zien, dan geloven.
Kom langs in onze showroom.

Ieder keukenblad van natuursteen, Dekton, Neolith én keramiek is uniek. Geen enkel blad is qua structuur en kleur hetzelfde. Heb jij een materiaalsoort of specifiek aanrechtblad op het oog? Maak dan een afspraak via jouw keukenspeciaalzaak en kom langs in onze showroom. We nemen je mee langs onze materialen, zodat jij deze van dichtbij kunt bekijken. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt en kiest voor een blad dat past bij jouw wensen en jouw keuken! 

Maak een afspraak

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

Breng een bezoek aan een Arte verkooppunt bij jou in de buurt. Vind deze via het handige overzicht op onze website.

Vind een verkooppunt

Wil je in contact komen met Arte?

We staan voor je klaar.

Neem contact op met Arte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.