Arte en het coronavirus

Als Arte zijnde blijven we sturen op de recente ontwikkelingen rondom het corona virus. De gezondheid van onze medewerkers, onze klanten en omgeving is daarbij het allerbelangrijkste.

Continuïteit leveringen en bereikbaarheid
De continuïteit van de leveringen kunnen wij waarborgen. Binnen Arte zien we dat we samen tot veel in staat zijn. Medewerkers werken deels thuis om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden. Dankzij de flexibiliteit van onze medewerkers leidt dit niet tot gevolgen voor de continuïteit van productie en leveringen. Wij blijven daarnaast telefonisch en per e-mail bereikbaar zoals u van ons gewend bent.

Bezoeken aan Arte
Voor ieders veiligheid en gezondheid hanteren wij enkele maatregelen voor een showroombezoek:

  • Een showroombezoek dat urgent is vanwege het moment van opleveren van de keuken kan worden gepland vóór 19 januari 2021.
  • Voor het plannen van een nieuw showroombezoek vragen wij u om een datum te plannen ná 19 januari 2021.
  • Wij hanteren een maximum van 2 bezoekers per afspraak.
  • Het dragen van een mondkapje is voor bezoekers aan Arte verplicht tijdens het rondlopen door de showroom of productie. Mondkapjes zijn beschikbaar bij de receptie van Arte.

Wij spreken bewondering uit naar iedereen die in deze tijd voor elkaar zorgt. Niet alleen tijdens werk, maar ook thuis. Door ons allemaal aan de gestelde regels te houden, kunnen we voorkomen dat het virus zich verder verspreidt en samen werken aan een positieve toekomst.

Let goed op elkaar en blijf gezond!