Arte en het coronavirus

Als Arte zijnde blijven we sturen op de recente ontwikkelingen rondom het corona virus. De gezondheid van onze medewerkers, onze klanten en omgeving is daarbij het allerbelangrijkste.

Continuïteit leveringen en bereikbaarheid
De continuïteit van de leveringen kunnen wij waarborgen. Binnen Arte zien we dat we samen tot veel in staat zijn. Medewerkers werken deels thuis om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden. Dankzij de flexibiliteit van onze medewerkers leidt dit niet tot gevolgen voor de continuïteit van productie en leveringen. Wij blijven daarnaast telefonisch en per e-mail bereikbaar zoals u van ons gewend bent.

Bezoeken aan Arte
U bent van harte welkom bij Arte voor een showroombezoek. Wij zullen gepaste afstand houden en schudden voorlopig geen handen. Bij gezondheidsklachten willen wij u vragen om contact op te nemen om uw afspraak te verzetten.

Intern wordt 1,5 meter afstand in acht genomen tijdens werk en pauzes. Medewerkers schudden geen handen en blijven thuis bij (milde) verkoudheidsklachten. Deze maatregelen dragen bij aan het feit dat tot nu toe gelukkig niemand besmet is.

Wij spreken bewondering uit naar iedereen die in deze tijd voor elkaar zorgt. Niet alleen tijdens werk, maar ook thuis. Door ons allemaal aan de gestelde regels te houden, kunnen we voorkomen dat het virus zich verder verspreidt en samen werken aan een positieve toekomst.

Let goed op elkaar en blijf gezond!